VRAKET ENGLAND-STJERNE: – KNUST

Vraket England-stjerne: – Knust

Torsdag ble det kjent at Maddison er vraket fra Englands EM-tropp. Tottenham-stjernen var en del av Englands bruttotropp, men ble altså ikke blant Gareth Southgates 26 utvalgte i den endelige troppen.

Maddison skriver på sosiale medier at han er «knust» over vrakingen, men viser samtidig forståelse for at han ikke blir med til Tyskland.

– Jeg trente godt og jobbet hardt hele uken, men hvis jeg skal være ærlig med meg selv, så var formen min for Spurs da jeg kom tilbake fra skade i andre halvdel av sesongen sannsynligvis ikke på nivået jeg hadde før, noe som gjorde at Gareth måtte ta en beslutning, skriver han.

– Jeg trodde fortsatt det ville være plass til meg i en 26-manns tropp, ettersom jeg føler jeg tilbringer noe annerledes og hadde vært fast inventar gjennom hele kvalifiseringen for EM i Tyskland, men manageren har tatt beslutningen og jeg må respektere det, skriver Spurs-spilleren videre.

27-åringen skriver at han er sikker på at han kommer tilbake, og ønsker samtidig spillerne som fikk en plass i troppen alt godt under mesterskapet i Tyskland.

Maddison signerte for Tottenham i sommer, og fikk en svært god start i Spurs-trøya. Ut på høsten ble han imidlertid skadet, noe som førte til at han gikk glipp av flere kamper for London-klubben, før han kom tilbake i slutten av januar.

Han endte til slutt opp med å spille 28 kamper for Spurs i Premier League forrige sesong, og leverte fire mål og ni målgivende pasninger.

2024-06-06T15:09:31Z dg43tfdfdgfd