VIL SKROTE VAR I PREMIER LEAGUE: FåR NEDSLåENDE BESKJED

Vil skrote VAR i Premier League: Får nedslående beskjed

Det var i midten av mai det ble kjent at Wolverhampton sendte et forslag til Premier League om å skrote videodømming i den engelske ligaen.

Torsdag skal dette stemmes over på det årlige møtet i Harrogate. Ifølge ESPNs kilder skal det imidlertid være null sjanse for at VAR fjernes.

14 av de 20 klubbene i ligaen må støtte forslaget om VAR skal bli skrinlagt, men det skal angivelig være få klubber som kommer til å stemme for å fjerne videodømming.

Ifølge ESPN skal det være så liten støtte for Wolves sitt forslag at det kanskje ikke en gang når stemmegivningsstadiet, og at det i stedet vil ende i en overordnet diskusjon om hvordan VAR kan forbedres.

Om det ender slik, vil nok det kjennes som en stor skuffelse for Wolverhampton. Etter fem sesonger med videodømming i Premier League, har de altså fått nok.

– Vår mening er at vi betaler en for høy pris for en ørliten økning korrekte avgjørelser. Dette går imot spillets ånd, og som et resultat av det ønsker vi det fjernet fra og med 2024/25-sesongen, skrev Wolves i en uttalelse gjengitt av The Athletic da forslaget ble sendt.

Ifølge ESPN er Wolverhampton den klubben som har fått flest VAR-avgjørelser imot seg denne sesongen.

2024-06-05T15:05:33Z dg43tfdfdgfd