TOTTENHAM FåR GJENNOMGå ETTER TAP MOT CHELSEA: – NESTEN Så MAN IKKE TROR DET MAN SER

Tottenham får gjennomgå etter tap mot Chelsea: – Nesten så man ikke tror det man ser

CHELSEA-TOTTENHAM 2–0

Scoringer av Trevoh Chalobah og Nicolas Jackson sikret Chelsea seieren i London-oppgjøret mot Tottenham.

Førstnevnte headet hjemmelaget i ledelsen med et perfekt hodestøt i den første omgangen. Til tross for den gode prestasjonen med å sette ballen i mål, var Viaplay-ekspertene hoderystende til hvordan Tottenham-laget fremsto i egen sekstenmeter på baklengsmålet.

JUBEL: For Chelsea-spillerne. Foto: Kirsty Wigglesworth

Nils Johan Semb reagerte sterkt på manglende markering og Tottenham-spillere som nesten utelukkende fulgte med på ballen, uten å ha et øye til Chelsea-spillerne inne i eget felt.

– Dette er så stryk som det går an å få blitt. De har sluppet inn to dødballmål mot Arsenal og de har sluppet inn på dødball an mass. Det er nesten så jeg ikke tror hva jeg ser. Dårligere går det ikke an å forsvare seg på en dødball, sier Semb under pauseoppsummeringen.

NÅDELØS DOM: Fra Semb og Fjørtoft. Foto: NTB, Bildbyrån

Den tidligere landslagssjefen får støtte av kollega Jan Åge Fjørtoft som på sin side mente at Tottenham-manager Ange Postecoglu ikke kan gå inn i garderoben og slakte egne spillere til tross for manglende markeringsspill. Etter Fjørtofts mening skal nemlig Tottenham-sjefen ha uttalt at han «ikke bryr seg om dødballer» etter Arsenal-kampen.

– Det er nesten helt utrolig at et lag som ønsker å spille i Champions League er så dårlige i matte, og så dårlige til å jobbe med dødball. Det er nesten så man ikke tror det man ser etter at de slapp inn to mål mot Arsenal, sier Fjørtoft.

LITT Å TENKE PÅ: For Tottenham-manager Ange Postecoglou. Foto: GLYN KIRK

Semb sier videre at han tror laget jobber for dårlig med dødballer, men mener det ikke kan unnskylde den manglende markeringen under kamp og at innstillingen til å forsvare eget mål virket tilnærmet fraværende.

Snaue 20 minutter før slutt hamret Cole Palmer et frispark i tverrliggeren, men nok en gang kom en Chelsea-spiller først på den løse ballen inne i feltet. Nicolas Jackson headet returen i mål og økte ledelsen til de blåkledde.

Etter torsdagens tap står Tottenham med 60 poeng etter 34 spilte kamper. Aston Villa på plassen foran på den siste Champions League-plassen har 67 med en kamp mer spilt når sesongen nærmer seg slutten.

Chelsea er på 8.- plass med 51 poeng.

2024-05-02T20:46:52Z dg43tfdfdgfd