TIRSDAGENS PREMIER LEAGUE-RYKTER

Tirsdagens Premier League-rykter

Arne Slot er på plass som Liverpool-manager, og det virker som planleggingen av en ny tropp er i gang. Det som derimot kan bekymre Liverpool-fansen litt er at førstekeeper Alisson Becker kobles til klubbe i Saudi Arabia. Teamtalk melder at flere klubber har pekt seg ut brasilianeren som et mulig mål. Det skal derimot være høyst usikkert om 31-åringen ønsker det nå, og om Liverpool i det hele tatt er villig til å selge.

En som har kjempet på for å bli et førstevalg i Arsenal er Eddie Nketiah. 25-åringen endte på fem scoringer i Premier League forrige sesong, der det ble en lengre tilværelse på benken. Ifølge The Sun skal Arsenal nå være åpne for å selge spissen, og det er flere PL-konkurrenter som ser på muligheten. Fulham skal allerede være i gang med å forberede et bud på litt over 300 millioner kroner, mens både Crystal Palace, Wolves og Everton følger med. Football Insider hevder også at Oleksandr Zinchenko kan være en mann som går ut dørene på Emirates i sommer. Der skal Bayern München være på banen, og det skal også i denne situasjonen være villighet til å selge fra London-klubbens side.

Les også: Engelsk avis: – Solskjær har fått nytt tilbud

Crysencio Summerville er enn mann det snakkes mye om for tiden. Leeds-vingen jaktes nå av Liverpool, skal vi tro The Mirror. Nederlenderen skal ha en prislapp på drøyt 300 millioner etter at opprykket røk for den tradisjonsrike klubben. 22-åringen endte på kruttsterke 19 mål og 9 assist i Championship denne sesongen.

Vi gir oss ikke helt i Liverpool, for det skal også være interesse for å hente inn noe nytt defensivt kjøtt også. Det er Fabrizio Romano som nå skriver at portugiseren Goncalo Inacio er høyt på listen. Den 22 år gamle midtstopperen gjør kometkarriere i Sporting Lisboa, og skal spille EM for Portugal i sommer. Manchester United skal etter sigende også være på den venstrefotede forsvareren. Football Insider skriver samtidig at Merseyside-klubben ser på muligheten til å hente inn en ny defensiv midtbanespiller. Wataru Endo leverte en sesong over forventning, men han skal nå være tiltenkt en rolle som backup.

ETTERTRAKTET: Goncalo Inacio skal være ønsket i Premier League. Foto: Patricia De Mello Moreira (AFP)

Det ble Champions League-tittel på fenomenet Jude Bellingham, som dermed kronet en stor debutsesong i Real Madrid. Nå virker det som at andre klubber vil gjøre sitt for å skape sitt eget Bellingham-øyeblikk, for The Guardian melder at både Tottenham, Brentford og Crystal Palace skal ligge langflate etter lille bror Jobe Bellingham. 18-åringen spilte tilnærmet alt for Sunderland denne sesongen, men Championship-klubben skal være lite lystne på å slippe 2005-modellen.

Les også: Bekreftet: Mbappé klar for Real Madrid

Nei, det er ikke 2013, men Burnley er på jakt etter en ny hovedtrener og har nå gravd dypt i kandidat-posen. The Sun hevder å vite at Alan Pardew seiler opp som en mulig kandidat som Vincent Kompanys arvtager, etter at belgieren nylig forsvant til Bayern München. 62-åringen har ikke hatt en trenerjobb siden februar 2023, da han ledet greske Aris Saloniki. Der ble det 21 kamper før han fikk sparken.

2024-06-04T06:00:18Z dg43tfdfdgfd