THORVALDSSON TREKKER SEG SOM HAUGESUND-TRENER MED UMIDDELBAR VIRKNING

Thorvaldsson trekker seg som Haugesund-trener med umiddelbar virkning

Saken oppdateres!

Det melder klubben.

– Vi så frem til et langt og godt samarbeid med Oskar, men det blir ikke alltid slik man ønsker og tror. Vi takker han for innsatsen han har lagt ned i å utvikle FK Haugesund og starter nå på prosessen med å finne hans erstatter. Vår kurs og strategi for klubben forblir den samme, sier styreleder Christoffer Falkeid.

Assistenttrenerne Sancheev Manoharan, Paul André Farstad og Kamil Rylka vil overta treneransvaret og lede laget inntil en ny permanent hovedtrener er på plass.

Nettavisen har vært i kontakt med Oskar Thorvaldsson fredag formiddag. Han ønsker ikke å uttale seg på nåværende tidspunkt.

Sportslig leder i FK Haugesund, Eirik Opedal, har ikke svart på Nettavisens henvendelser.

TV 2-ekspert Jesper Mathisen trodde knapt det han leste fredag morgen.

– Jeg skjønte ingenting. Han har vært sentral i deres store omveltning, både når det kommer til spillestil og nye spillere inn, forteller han til Nettavisen.

Les også: Fredagens Premier League-rykter

– Dette er en stor overraskelse, og jeg måtte sjekke kalenderen for å sjekke hvilken dato det var. Han har vært et friskt pust, og forventningene har vært store. Det kan jo være hundre grunner til at det skjer, så det blir en vanskelig oppgave for noen å ta over dette.

Oskar Hrafn Thorvaldsson ble tilsatt i oktober 2023 og ledet FK Haugesund i sju offisielle kamper.

2024-05-10T08:11:36Z dg43tfdfdgfd