TEN HAG RASTE FORAN PRESSEN: – FLAUT OG SKAMMELIG

Ten Hag raste foran pressen: – Flaut og skammelig

På en pressekonferanse tirsdag slår manager Erik ten Hag tilbake etter nesten-fiaskoen mot Coventry i FA-cupen.

Både manageren og spillerne hans har måttet tåle mye kritikk i kjølvannet av kampen de til slutt vant på straffesparkkonkurranse. United ledet 3–0 i ordinær spilletid, men kollapset mot slutten av andre omgang og det endte med 3–3.

Etter ekstraomganger og straffesparkkonkurranse tok Premier League-klubben seg likevel videre.

– Flaut og skammelig

Ten Hag reagerer på alle reaksjonene som har kommet fra presse og fans i etterkant av semifinalen søndag kveld.

– Reaksjonen fra dere var pinlig. Alle kommentarene. Toppfotball handler om resultater og vi er i finalen. Vi har fortjent det ikke bare på grunn av denne kampen, men på grunn av alle kampene. Vi mistet kontroll de siste 20 minuttene, sier han på en pressekonferanse.

– Vi hadde også uflaks, 3-2, 3–3. Vi var heldig på slutten, åpenbart. Straffene var gode og vi er i finalen, det er en stor prestasjon. Vi er i finalen for andre gang på to år, det er fenomenalt. Jeg som manager er i en cupfinale for fjerde gang på fire år. Alle kommentarene som har kommet er skammelig, raser Manchester United-manageren.

Etter kampen ble det blant annet fokus på Antonys feiring foran Coventry-spillerne. Brasilianeren holdt hendene bak ørene og nærmest hånet motspillerne. mange United-spillere valgte en langt mer dempet feiring etter straffene.

Forklarer Antony-reaksjon

Ten Hag påpeker at andre spillere reagerte på mer storsinnet vis.

– Har du sett hvordan Harry Maguire reagerte? Antony ble provosert og det han gjorde var en reaksjon på det. Du har ikke sett provokasjonen, bare reaksjonen. Men det er klart, han burde ikke gjort det, sier nederlenderen.

– Jeg har sett hva Maguire og andre gjorde etterpå. Vi skal selvsagt anerkjenne prestasjonen til Coventry i semifinalen og det at de kom tilbake etter 70 minutter der vi totalt hadde dominert kampen og ledet 3-0, sier United-sjefen.

– Kampen burde vært avgjort, men de hadde et veldig bra comeback, sier han videre.

Onsdag kveld spiller Manchester United hjemme mot Sheffield United i Premier League. Ten Hags menn trenger tre poeng om de skal ha noe håp om å henge seg med i kampen om en topp fire-plass og Champions League-spill neste sesong.

2024-04-23T12:25:05Z dg43tfdfdgfd