SJOKKERT OVER UNITED-GARDEROBEN: – FYLT MED BARNSLIGE MENN

Sjokkert over United-garderoben: – Fylt med barnslige menn

Manchester United er i ferd med å legge bak seg en svært skuffende sesong.

United er bare nummer åtte på tabellen og risikerer å få sin svakeste plassering i Premier League-æraen. Seier i FA-cupfinalen mot Manchester City 25. mai kan berge stumpene i en ellers skral sesong.

Samtidig har manager Erik ten Hag har vært under press i lang tid, noe som tiltok etter 0-4-ydmykelsen mot Crystal Palace mandag.

Fotballekspert og tidligere Liverpool-spiller Stan Collymore er imidlertid mer opptatt av spillerne enn manageren. I hans egne spalte hos nettstedet CaughtOffside fyrer han løs mot United-stjernene.

– Hjemmegarderoben på Old Trafford er fylt med barnslige menn, skriver Collymore.

Les også: Utskjelt United-stjerne vraket

– Noe av de pinligste jeg har sett

Han har sett seg lei det han kaller lekkasjer fra garderoben, hvisking og mangel på ansvar hos United-spillerne.

– Hvordan i all verden ble en klubb som under Fergie var hard, smart, dreven og ambisiøs til den unnskyldningen av et lag vi ser i dag? spør eksperten.

– Spillere som går fra banen hviskende og fnisende som seksåringer er noe av det pinligste jeg har sett i, la oss innse det, en ganske pinlig sesong for United, fortsetter Collymore, som trolig henviser til bildene fra etter ydmykelsen mot Crystal Palace.

EKSPERT: Stan Collymore er ikke imponert over Manchester United. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Eksperten etterspør mer lederskap og lyst hos de største Manchester United-stjernene. Det han så mot Crystal Palace mener han nemlig var det motsatte av det.

– Alt jeg så var uberørte hvite drakter i det første minuttet og uberørte hvite drakter etter 90 rare minutter, knapt berørt med svette, blod, tårer eller gress, skriver Collymore.

Den tidligere Liverpool-spilleren kommer samtidig med et forslag på hvordan Manchester United skal løse managersituasjonen. Et forslag som nok mange synes er kontroversielt.

Les også: Hevder Uniteds manager-kandidater er bekymret: – Konstant støy

Lanserer Mourinho

Han mener nemlig at Manchester United bør hente tilbake José Mourinho.

– Jeg syntes at det var helt feil da Mourinho fikk United-jobben. Angrip, angrip, angrip var Uniteds historie, men «The Special One» ankom og vi så de mørke kunstene, skitne triks og noen ganger strikt fotball i en tid med progressive trene som Pep og Klopp. Men nå er det en helt ny tid, skriver Collymore.

Han er tydelig på at United må skrote navn som Gareth Southgate, som har blitt koblet til klubben de siste dagene.

– United trenger en leder igjen, en som er villig til å skape en identitet og en spillestil, selv om det ikke er den mest spennende, mener Collymore.

Enn så lenge er det fortsatt ten Hag som leder Manchester United. Søndag får han en ny tøff utfordring når United skal møte Arsenal klokken 17.30.

2024-05-11T08:29:19Z dg43tfdfdgfd