RUMENSK TOPPKLUBB RASER ETTER FALSK AVSLøRING: – LøGN

Rumensk toppklubb raser etter falsk avsløring: – Løgn

Edgar Lé signerte for Dinamo Bucharest i februar og har tilsynelatende spilt flere kamper for klubben. Det var i alle fall det samtlige skal ha trodd. Det var helt til en artikkel som dukket opp på Facebook, hevdet at det var tvillingbroren hans som var i aksjon på banen.

Saken har nå fått klubben til å reagere sterkt, noe de kommuniserte i en pressemelding mandag kveld. De er klare på at saken, som har sirkulert verden rundt, er falsk.

«Et kreftfremkallende angrep på klubben», beskriver Dinamo i meldingen, signert kommunikasjonsansvarlig Dinamo Bucuresti.

Videre skriver de at det hele er en løgn og navngir flere medier som har gjengitt innholdet i den opprinnelige saken.

Les saken: Nye sjokkbilder fra Old Trafford

Spilleren selv har delt en nyhetssak på Instagrams historiefunksjon, der han legger på to lattermilde emojier. Også han gir uttrykk for at saken bunner i en falsk artikkel.

Klubben skriver at de allerede har tatt grep i saken.

«Dinamo Bucharest har startet saksbehandlingen for å saksøke forfatteren av denne feilaktige informasjonen for alvorlig skade på klubbens image.»

Lé har tidligere spilt for blant andre Barcelona og Feyenoord. Det er broren hans Edelino Lé som ble beskyldt for å ha stilt opp på både trening og kamp isteden.

2024-05-13T19:39:10Z dg43tfdfdgfd