RASER ETTER VAR-DRAMA: – KAST DETTE TULLET I SøPLA

Raser etter VAR-drama: – Kast dette tullet i søpla

TOTTENHAM – ARSENAL 1–3 (kampen pågår):

Etter en dramatisk første omgang gikk Arsenal til pause med en 0-3-ledelse på Tottenham Hotspur Stadium.

Mikel Artetas menn tok ledelsen etter 15 minutter da Pierre-Emile Højbjerg headet en corner i eget mål. En tung start for hjemmelaget, som raskt prøvde å slå tilbake.

Først stanget Cristian Romero ballen i stanga, før Micky van de Ven noen minutter senere banket ballen i mål.

En corner ble klarert ut til Pedro Porro, og han smalt til fra langt hold. Ballen gikk først i et Arsenal-bein, før den gikk opp i lufta og falt ned midt i feltet.

Der var van de Ven helt alene, og nederlenderen skjøt ballen i mål. Spørsmålet var imidlertid om han sto i offside i det Porro skjøt like i forkant.

Målet måtte sjekkes av VAR, og etter at strekene var tegnet opp ble det konkludert med at van de Ven var marginalt i offside. Dermed ble scoringen annullert.

Daily Mail-journalist Mike Keegan mente imidlertid at bildene ikke var gode nok til å konkludere med at det var offside. Han har sett seg lei VAR.

– Hvordan kan man kalle det offside – basert på det seerne har fått sett – skjønner jeg ikke. Kast dette tullet i søpla. Nok er nok, skrev han på X.

ANNULLERT: Micky van de Ven trodde han hadde utlignet for Tottenham, men målet ble annullert for en hårfin offside. Foto: Zac Goodwin (Pa Photos)

Noen minutter senere scoret Arsenal igjen. En nådeløs kontring endte med at Bukayo Saka satte ballen i mål.

Tottenham-spillerne var rasende etter scoringen siden de mente de skulle hatt frispark i forkant av Arsenals kontring. Spurs-spillerne ble ikke hørt, og i det 38. minutt scoret Arsenal igjen.

Nok en gang skjedde det på en corner. Declan Rice slo hjørnesparket perfekt, og inne i feltet headet Kai Havertz ballen kontant i mål.

2024-04-28T14:44:55Z dg43tfdfdgfd