PSG BLE TATT På SENGA AV MBAPPé: – UTAKKNEMLIG

PSG ble tatt på senga av Mbappé: – Utakknemlig

Fredag kveld publiserte Mbappé en fire minutter lang video på sosiale medier hvor han opplyste at han forlater PSG når kontrakten hans går ut etter sesongen.

Faktumet at 25-åringen forlater klubben skal den franske storklubben angivelig ha visst om i flere måneder, men ifølge L'Equipe og Le Parisien ble PSG overrasket over Mbappés avskjedsvideo.

– Jeg er takknemlig for alle følelser jeg har fått oppleve i denne fantastiske klubben. Det her blir de siste ukene av mitt eventyr i PSG, sa Mbappé i videoen.

Les også: Sjokkert over United-garderoben: – Fylt med barnslige menn

«Utakknemlig»

I videoen takket han trenere, spillere og personene bak i kulissene i storklubben. Klubbpresident Nasser al-Khelaifi fikk imidlertid ikke noe takk, noe flere har påpekt i sosiale medier.

Nasser al-Khelaifi skal angivelig ha ønsket å organisere en «verdig» avskjed for Mbappé.

Han skal dermed ha blitt opprørt da 25-åringen valgte å gå ut med avskjeden på fredag, noe som gjorde det «umulig» for klubben å planlegge en ordentlig avskjed for ham.

PRESIDENT: PSGs klubbpresident Nasser Al-Khelaifi sammen med Kylian Mbappé i 2022. Foto: Michel Spingler (AP)

Ifølge Le Parisien står ikke forholdet mellom Mbappé og klubbpresidenten til å reddes, og Nasser al-Khelaifi skal angivelig mene at superstjernen er «utakknemlig».

Mbappés siste kamp hjemme foran supporterne på Parc des Princes ble altså søndagens kamp mot Toulouse. Det var med blandende følelser supporterne takket han av.

Før kampen ble han hyllet med en stor tifo, men en del av supporterne buet også da navnet hans ble annonsert før kampstart. Mbappé brukte bare åtte minutter på å score i sin siste kamp på PSGs hjemmebane.

Les også: Troféløs sesong for Kane. Nå får han «gigantsum»

Til Real Madrid?

Det har ennå ikke blitt bekreftet hvor Mbappé tar ferden videre, men han har i lang tid vært koblet sterkt til Real Madrid.

Overgangsguru Fabrizio Romano har allerede meldt at han er enig med den spanske storklubben.

I fredagens avskjedsvideo avslørte Mbappé i hvert fall at fremtiden hans blir utenfor Frankrike, ettersom han uttalte at han kommer til å forlate landet og Ligue 1.

2024-05-13T06:06:58Z dg43tfdfdgfd