PåL HAUGEN LILLEFOSSE TREKKER SEG FRA EM-KONKURRANSE

Pål Haugen Lillefosse trekker seg fra EM-konkurranse

«Pål Haugen Lillefosse har trukket seg fra stavkonkurransen etter å ha fått en kjenning i leggen under oppvarming til kvalifiseringen nå på morgenen», opplyser Friidrettsforbundets kommunikasjonsrådgiver Morten Olsen.

Stavhopperen skulle egentlig i aksjon i kvalifiseringen klokken 10:18 mandag formiddag.

23-åringen har trøblet med akillesen i opptakten til årets EM. Konkurransen i Roma skulle derfor være stavhopperens offisielle sesongåpning.

– Det gikk greit fram til sesongen skulle starte, men så kom et lite tilbakefall som gjorde at jeg ikke kunne være med i for eksempel Trond Mohn Games og Bislett Games, fortalte Lillefosse til NTB før mesterskapet.

Les også: Kom med brannfakkel etter Jakobs gull-løp

Simen Guttormsen blir dermed Norges eneste håp i stavhopp-kvalifiseringen.

– Jeg skulle prøve alt jeg kunne for å komme hit og levere. Jeg følte meg bra på oppvarmingen, men så skjedde det noe i akillessen. Det var en smerte jeg ikke har kjent på før, sier Lillefosse til NRK.

– Det er ikke det samme som jeg har følt på tidligere. Jeg må finne ut hva det er for noe. Jeg er litt stresset, men mest skuffet. Jeg hadde forhåpninger om å komme inn her og levere. Jeg synes bare det er kjipt. Det er mange som har hatt turen, og så får jeg ikke deltatt, sier Lillefosse til NRK.

Få full oversikt over når de norske utøverne skal i aksjon her:

Les også: Program for EM i friidrett 2024

2024-06-10T08:18:35Z dg43tfdfdgfd