ONSDAGENS PREMIER LEAGUE-RYKTER

Onsdagens Premier League-rykter

Ukrainske Artem Dovbyk ble toppscorer i La Liga i den nylig avsluttede sesongen, og er på alles lepper for tiden. Han er derimot ikke eneste angrepsspiller fra Ukraina i overraskelseslaget Girona. Viktor Tsygankov har også imponert i Spania denne sesongen, og endte på 15 målpoeng. Det skal tydeligvis Mikel Arteta ha lagt merke til, for Sport melder at Arsenal skal være ute etter vingen. Det samme gjelder AC Milan, om man skal tro den spanske avisen.

En annen østeuropeer som det kan skje ting rundt i sommer er Benjamin Šeško. Sloveneren ble tidlig døpt «den nye Haaland», og avsluttet sesongen i RB Leipzig med tall som lever opp til kallenavnet. 14 mål ble det på 21-åringen i Bundesliga, og han skal nå være jaktet av større klubber. Chelsea skal etter sigende henge på spissen, der de ifølge Standard er trygge på å slå byrival Arsenal i kampen om ungguttens signatur.

Les også: Åge Hareide med klar beskjed om Norges problemer

Det trengs forsterkninger inn dørene på Old Trafford i sommer, og akkurat nå virker det som at forsvarsleddet er en prioritering. Football Insider skriver at Everton-midtstopper Jarrad Branthwaite er en stor prioritet for klubben. Skulle det ikke la seg gjøre, skal Juventus-forsvarer Gleison Bremer og Nice-stopper Jean-Clair Todibo også være på listen.

Girona-hypen har tydeligvis ikke lagt seg i Fotball-Europa for The Guardian skriver at West Ham har lagt sin elsk på en ny spiller i klubben. Aleix Garcia skal være mannen Julen Lopetegui ønsker seg. Girona-kapteinen spilte alt utenom én kamp i ligaen, og tegnet seg for ni målpoeng. Spanjolen har tidligere vært innom Manchester City, men ble hentet fra Eibar i 2021. Teamtalk melder at portugisiske Jota Silva skal også være en mann The Hammers følger med på. 11 mål og 6 assist på 33 kamper i Vitoria Guimarães har gjort at fått plass på det portugisiske landslaget.

KAPTEIN: Aleix Garcia er hærfører i spanske Girona. Foto: Jorge Guerrero (AFP)

Frank Lampard er for tiden uten jobb, men jaktes av klubber i Championship. Football Insider skriver at Birmingham City skal ha holdt et møte med PL-legenden, og det samme skal Burnley ha gjort. Det skal derimot fortsatt være usikkert hvor han ender opp.

Les også: Her er alle troppene til fotball-EM i Tyskland

Nylig startet Jadon Sancho Champions League-finalen mot Real Madrid, uten at han leverte noen stor kamp for Borussia Dortmund. Han har derimot fått en ny vår i Tyskland, og nå skal det være usikkerhet rundt framtiden. ESPN melder at Manchester United planlegger et møte med Sancho i nærmeste framtid for å kartlegge 24-åringens tanker om det som skal skje videre. Det er

Real Madrid-stjerne Nacho Fernandez har blitt Real Madrid-kaptein på sine senere dager, men nå er kontrakten i ferd med å gå ut. The Athletic skriver derimot at det er ventet en prat mellom partene, for å se om man skal gå inn for en ny forlenging eller om 34-åringen skal reise videre i sommer.

2024-06-05T06:34:12Z dg43tfdfdgfd