NORSK PROTEST - SVENSKE MED MARERITTSKADE

Norsk protest - svenske med marerittskade

Saken oppdateres!

ROMA/OSLO (Nettavisen): Vladimir Vukicevic kom ikke opp mot sitt beste i 1. runde på 110 meter hekk i EM. Tiden 13,93 holdt ikke til semifinale.

Vukicevic ble nummer fire i sitt heat, og han var halvsekundet bak sin egen norske rekord på 13,42. Han var ni hundredels sekund unna en plass i semifinalen.

– Jeg synes ikke han får opp noen spesiell rytme her. Men det er ett eller annet med dette heatet som gjør at de får såpass svake tider. Kanskje kjennes vinden mer enn vi er klar over, sa NRK-kommentator Christina Vukicevic Demidov om brorens løp.

– Det var kjedelig. Jeg pleier å ta meg videre fra de forsøkene med et nødskrik, og det var kjedelig å ikke klare det i dag. Jeg følte meg bra, sa Vukicevic selv til NRK.

Legger inn protest

Han fortalte videre legger inn en protest, etter at nederlenderen Job Geerds snublet i en hekk og havnet over i Vukicevic' bane.

– Vi prøver å legge inn en protest, også ser vi hva som skjer. Med tanke på at det var obstruksjon fra venstresiden, så er det opp til juryen å bestemme det.

Nå er det klart at protesten er avvist.

– Den norske protesten på 110 meter hekk er avvist. Dermed er Vladimir utslått, kommer det i en melding fra pressesjef Morten Olsen.

Torsdag fortalte han at han legger opp etter årets sesong. Han har dermed løpt karrierens siste EM. Han har også mål om å kvalifisere seg til OL i Paris.

Svensk marerittskade

I heatet før nordmenns, løp svenske Max Hrelja om en semifinale.

Men etter første hekken var drømmen knust, da han falt og ble liggende på tartandekket.

– Han har røket venstre akillessene. Han reiser nå hjem og operer. Det blir på krykker, forteller den svenske landslagslegen Sverker Nilsson.

SKADE: Svensken gikk rett i bakken og måtte hjelpes av. Foto: Kai Pfaffenbach (NTB)

Han ble derimot ikke fraktet bort i ambulanse og klarte å forlate

2024-06-07T09:42:30Z dg43tfdfdgfd