Nå KOMMER JOHAUG-BESLUTNINGEN

Nå kommer Johaug-beslutningen

35-åringens potensielle comeback har vært et tema i lang tid og mange venter spent på om den tidligere langrennsstjernen vil stille til start under VM i Trondheim neste år.

Norges Skiforbund har ikke gitt Johaug en svarfrist, men nå har hun selv bestemt seg for når avgjørelsen må tas, dersom hun ønsker å delta.

– Det blir i løpet av sommeren, da må jeg bestemme meg, sier hun til Nettavisen og fortsetter:

– Jeg legger ned det som kreves for å eventuelt skulle stille til start.

Les også: Therese Johaug går inn i ny bransje

Flere prosjekter

Skiløperen forteller at hun per i dag ikke har tatt noen avgjørelse, men er klar over at dette må gjøres i løpet av relativt kort tid.

Det er imidlertid liten tvil om at hun fortsatt har nivået og kapasiteten inne. Det viste hun da hun klokket inn flere minutter foran nestemann på tremila i NM tidligere i år.

Johaug virker å bruke mye tid på trening, men det er langt ifra det eneste som opptar tiden hennes. I disse dager lanserer hun appen «Sunn & Sterk», som er en digital plattform der hun blant annet deler treningsprogram og matoppskrifter.

I tillegg har hun klesmerket Johaug, egen hudpleielinje og fronter flere treningsreiser for mosjonister.

– Dagene går, jeg kjeder meg ikke. Jeg er ei jente med ganske mye energi og liker å ha ting å gjøre. Jeg trives med det, men det går unna ja.

Les også: Russeren fikk spørsmål om Johaug: – Jeg er lei

Får støtte av ektemannen

På hjemmebane har det også vært hektisk for skiløperen det siste året. På selveste nasjonaldagen i fjor kom datteren Kristin til verden. Hun skal snart begynne i barnehage, forteller Johaug.

Til tross for å ha mange baller i luften, er ektemannen Nils Jakob Hoff positiv til et mulig comeback i skisporet.

– Han støtter meg uansett hva jeg måtte finne på. Han er der for meg og sier at det viktigste er at jeg følger mitt hjerte og min magefølelse. Vi er et godt team.

VM i Trondheim arrangeres fra 26. februar til 9. mars neste år.

2024-05-11T05:28:44Z dg43tfdfdgfd