MAGNE HOSETH AVSLøRER NY TRENERJOBB

Magne Hoseth avslører ny trenerjobb

Hoseth bekrefter overfor Romsdals Budstikke at han har kommet til enighet med den færøyske klubben B36 Torshavn som ny hovedtrener.

– Vi er enige, og jeg ser veldig fram til å bli trener igjen. Det har ikke vært helt min stil å være arbeidsledig, sier Hoseth til avisen.

Trenerprofilen gjorde stor suksess da han var sjef for Klaksvik på Færøyene. Det endte med seriemesterskap i 2023 og klubbens første gruppespill i Europa Conference League.

På veien til gruppespillet vant Klaksvik over både Ferencvaros og Häcken i kvalifiseringen til Champions League, men måtte se seg slått av Molde. Deretter endte det med tap mot Sheriff Tiraspol i kvalifiseringen til Europaligaen, noe som resulterte i en plass i Conference League.

Suksessen endte med en trenerjobb i danske Lyngby tidligere i år, hvor han fikk sparken etter kun 50 dager.

– Jeg har fulgt med på færøysk fotball siden jeg dro fra Klaksvik, og da forespørselen kom, tok det kort tid før avgjørelsen ble tatt.

Forrige sesong kom B36 Torshavn på fjerdeplass i ligaen. Det resulterte i en kvalifiseringsplass til Conference League. Den første kvalifiseringsrunden spilles 11. og 18. juli.

2024-06-06T18:55:06Z dg43tfdfdgfd