LøRDAGENS PREMIER LEAGUE-RYKTER

Lørdagens Premier League-rykter

En stor og mørk sky hviler over Anfield for tiden, til tross for Liverpools fantastiske start på sesongen. Det er de utgående kontraktene på stjernene Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold og Virgil van Dijk som skaper hodebry for flere. Nå melder Football Insider at det er ventet at sistnevnte vil bli tilbudt en ny kontrakt innen kort tid. Nederlenderen har kommet seg tilbake fra den stygge kneskaden for noen år tilbake, og har igjen blitt en av verdens beste forsvarsspillere. 

Mot slutten av sommerens overgangsvindu kom rapportene om at Newcastle hadde lagt inn en større bud på svenske Anthony Elanga, som senere skal ha blitt avslått av Nottingham Forest. Football Insider hevder å vite at klubben vil komme tilbake på nyåret og legge inn et nytt bud på den tidligere Manchester United-vingen. 

Les også: Berg reagerer: – Det holder vi internt

De økonomiske problemene fortsetter for Barcelona, selv om de til slutt fikk muligheten registrere storsigneringen Dani Olmo. Spanske Sport skriver at katalanerne har lagt en ny plan for vinteren. Nico Williams leverte et fantastisk EM, og ryktene gikk på at Barca lå paddeflate etter 22-åringen. Planen skal være at storklubben vil gjøre et nytt forsøk på vingen i januar. 

ETTERTRAKTET: Nico Williams skal være ønsket i Barcelona. Foto: Darko Vojinovic (AP)

Det har vært en tøff start på sesongen for Manchester United, og i stortapet mot Liverpool hadde midtbaneanker Casemiro en tøff dag på jobben. Givemesport skriver nå at klubben har en plan om å kvitte seg med både han og Christian Eriksen, og erstatte dem i januar. 

Les også: Norge-fiasko i Kasakhstan: – Vi er litt uheldige

Overraskelsen var stor da Ilkay Gündogan returnerte til Manchester City like før overgangsvinduet stengte i sommer. Som også betyr at andre spillere trolig rykker lengre bak i køen. Blant dem er Mateo Kovacic, som ifølge Football Insider, skal være ute etter å flytte på seg ved neste anledning. 

Til slutt tar vi med at Memphis Depay ser ut til å ha funnet seg ny klubb etter exiten. Globo melder at brasilianske Corinthians skal nærme seg signeringen av den nederlandske angrepsspilleren. 

2024-09-07T08:18:10Z dg43tfdfdgfd