KONA RøPER FRUSTRASJON: – DET UNNER JEG IKKE MIN VERSTE FIENDE

Kona røper frustrasjon: – Det unner jeg ikke min verste fiende

ZÜRICH/OSLO (Nettavisen): Amazon Prime-serien har premiere 20. september, men allerede nå får seerne et innblikk i hva som venter.

Den drøyt halvannet minutt lange traileren innledes med klipp fra nyhetssendinger som omhandler den svært betente familiekonflikten.

«Alle vet hva som har pågått i kulissene i den familien», «Gjert Ingebrigtsen er tiltalt for mishandling i nære relasjoner», høres i bakgrunnen, mens klipp fra både nåtid og barndom ruller over skjermen.

Deretter går traileren videre til et klipp av Jakob Ingebrigtsens kone, Elisabeth.

– Å være i mediene og sånt, det unner jeg nesten ikke min verste fiende, sier influenseren, som ble mamma i juni.

Deretter sier storebror Henrik at «det tapper krefter», før hans kone Liva deler sine tanker om medieoppmerksomheten.

– Det er toppidrettens pris, sier hun.

Løpebrødrene, bruddet med faren og den påfølgende tiltalen mot sistnevnte har som kjent fått massiv oppmerksomhet de siste årene. I traileren kan det virke som støyen rundt familien blir et tema, til tross for at brødrene har vært klare på at de ønsker å fokusere på det sportslige.

STORFAMILIE: Jakob, Filip og Henrik Ingebrigtsen med sine barn og partnere i forbindelse med innspillingen av den nye TV-serien. Foto: Espen Solli (Amazon Prime)

Ønsket å sette rammene selv

Det var i mars at planleggingen av den kommende serien ble offentliggjort. Den gang sa Henrik til TV 2 at «den viktigste grunnen til at vi har gått med på dette, er at vi får være med å sette rammene for innholdet.»

Familien har allerede lang erfaring med rampelyset, både på idrettsbanen og privat. Gjennom oppveksten og tidlig i karrieren laget NRK flere sesonger av den populære serien «Team Ingebrigtsen».

Les også: Fotballstjernen la opp – nye bilder dukket opp ett år senere: – Ugjenkjennelig

Der figurerte hele familien, inkludert foreldrene Gjert og Tone. Denne gangen er det de tre løpebrødrene og deres koner og barn det skal handle om.

Hvorvidt den betente konflikten og kommende rettssaken mot deres far blir et tema, er ikke klart. Men skal man tro traileren for serien rett, virker det som at det vil bli snakket om gjennom episodene.

EKTEPAR: Liva og Henrik Ingebrigtsen lagde middag til resten av familien i forbindelse med innspilling av TV-serien. Foto: Espen Solli (Amazon Prime)

– Unikt innblikk

Prime Video selv opplyser om at to episoder slippes 20. september og at det deretter kommer to episoder i uken de to påfølgende ukene. Episodene er på rundt 30 minutter hver.

Les også: Jakob Ingebrigtsen åpner opp om sykdommen: – Fikk en infeksjon

Det amerikanske selskapet bak serien beskriver at det gis et innblikk i både idrettshverdag og privatliv. I mediepakken som er sendt ut i forbindelse med traileren er det også lagt ved en rekke bilder, der ser man blant annet at løpebrødrene, med koner og barn, spise middag sammen.

«Denne ærlige og underholdende serien gir et unikt innblikk i brødrenes liv, deres personlige utfordringer og deres felles mål i det som kanskje er den tøffeste og viktigste sesongen i karrieren deres: suksess og medaljer i sommerens store konkurranser, inkludert EM og OL.»

Jakob Ingebrigtsen har hatt en solid sesong og fikk med seg et OL-gull på 5000 meter fra Paris. Torsdag deltar han på et Diamond League-stevne i Zürich, der han skal i aksjon på 1500 meter.

De siste årene er det den yngste av de tre løpebrødrene som har utmerket seg i verdenstoppen. Henrik og Filip sine prestasjoner blir også et tema i traileren som ble sluppet torsdag morgen.

«Kroppen min bærer litt preg av bruk og gjerne overbruk», sier førstnevnte.

Deretter skifter fokuset over til lillebror Filip, der man kan høre NRK-kommentatoren Jann Post i bakgrunnen.

«Filip har trøblet i mange år og må rett og slett finne tilbake til sitt gamle jeg», mente løpeeksperten.

Det har tidligere blitt sluppet en «teaser-trailer» i forbindelse med serien, men traileren som ble offentliggjort torsdag bød altså på et større innblikk i hva serien faktisk vil omhandle.

2024-09-05T07:32:33Z dg43tfdfdgfd