FNYSER AV NRK-KRITIKK: – NOEN Må GJøRE DET

Fnyser av NRK-kritikk: – Noen må gjøre det

ZÜRICH/OSLO (Nettavisen): Onsdag måtte Karsten Warholm se seg slått av svenske Armand Duplantis i en ren 100 meter-duell.

Prisen han måtte betale var en svensk landslagsdrakt og en skade som holdt han ute av torsdagens 400 meter hekk i Zürich.

Fnyser av NRK-kritikk

Flere reagerte etter onsdagens da Red Bull tilsynelatende fikk svært mye skjermtid og reklameplass før Warholm og Duplantis skulle møtes til stjerneduell.

Nettavisen-skribent Ernst A. Lersveen kalte det blant annet «helt utrolig». Nå kommer Warholms motsvar til kritikerne.

– Jeg leste noe om det der. Personlig så ser jeg den ikke helt. Jeg vet jo prislappen på et arrangement som i går, og den er høy, så jeg tror ingen av de mediene som kritiserer kunne tatt den regningen. Noen må gjøre det, og de som gjør det vil ha noe tilbake, forteller han til Nettavisen.

Les også: Kraftige reaksjoner på NRKs sending: – Helt utrolig

– Nå har jeg ikke sett hele sendingen, så det er litt vanskelig å si. Men med tanke alt det rare som får spalteplass i dag, tror jeg det løpet i går er høyt på lista over ting som har høy substans. Jeg tenker egentlig at noen må finansiere det.

I GULT: Karsten Warholm ankom friidrettsarenaen iførte de svenske nasjonalfargene. Foto: Denis Balibouse (Reuters)

Han kommer deretter med en oppfordring:

– Vi kan ikke være så «soft» at alt skal bli et problem. Det blir ofte kritikk, men det får man heller stå i.

Måtte trekke seg

Rett før torsdagens 400 meter hekk-løp, kom nyheten om at konkurranse skulle gjennomføres uten den norske stjernen.

Til Nettavisen forteller han at skaden kom i duellen med Duplantis:

– Det som skjedde var at jeg kjente det i de siste stegene over mål i går, i det jeg virkelig fightet. Da kjenner jeg at det drar seg til i venstre hamstring. Ikke noe som påvirket løpet, som er viktig å si, men jeg kjente på hotellet i dag at det ikke gikk.

Han fortsetter:

– Det var allerede dumt å løpe 100 meter i dag, selv om jeg ikke angrer på det, men jeg kan ikke ta enda større risiko her ute i dag. Jeg måtte prøve å være litt voksen og smart i dag.

Han forteller også at han trolig har løpt sitt siste løp denne sesongen.

2024-09-05T18:17:33Z dg43tfdfdgfd