FILIP INGEBRIGTSEN SJANSELøS På EM-KRAVET

Filip Ingebrigtsen sjanseløs på EM-kravet

Filip Ingebrigtsen stilte til start på 1500 meter under stevnet Lange Laufnacht i Karlsruhe lørdag kveld. 31-åringen jakter EM-kravet, men det var han sjanseløs på i Tyskland.

Ingebrigtsen åpnet offensivt, men han falt lenger bak i feltet ut på sisterunden. Mot slutten av løpet stoppet det opp for 31-åringen, og han kom til slutt i mål nest sist på 11. plass.

Han kom i mål på tiden 3.43,03 og var med det et godt stykke bak EM-kravet. Kravet er på 3.36.

Etter løpet kunne man tydelig se at 31-åringen var skuffet, og han ristet på hodet.

Også Per Svela var med i løpet. Han havnet på plassen bak Ingebrigtsen og løp på tiden 3.44,97, som er ny personlig bestenotering for ham. Svela er EM-kvalifisert på 5000 meter.

Ingebrigtsen sesongåpnet under et stevne i Huelva i forrige uke. Da løp han på tiden 3.38,91 og ble nummer tolv i løpet som Narve Gilje Nordås vant.

31-åringen har slitt de to siste sesongene, som har vært preget av skader og få løp.

Denne sesongen er altså EM i Roma og OL i Paris de største høydepunktene i friidrettsverden.

2024-05-11T20:01:16Z dg43tfdfdgfd