CASPER RUUD FIKK KLAR BESKJED AV KJæRESTEN: – På TIDE å BLI VOKSEN

Casper Ruud fikk klar beskjed av kjæresten: – På tide å bli voksen

Casper Ruud har sett fryktinngytende sterk ut i år, og faktisk den tennisspilleren i verden med flest seiere i 2024.

Årsaken til det kan ligge hos endringene Snarøya-gutten har gjort denne sesongen.

Discoverys tennisekspert Dorthea Faa-Hviding bemerket seg en tydelig endring i 25-åringens spill etter seieren over Taylor Fritz som tok han til kvartfinalen i Roland Garros.

– Vi ser en tydelig endring hos Casper, som spiller mye mer offensivt i dette mesterskapet. Han gjør veldig mye riktig nå. Det er høyere risiko, men det er så verdt det når han får det til, forklarer Faa-Hviding.

Les også: Bet seg merke i endring hos Ruud: – Ser det tydelig

Fikk klar beskjed av kjæresten

I et intervju med Discovery forteller Snarøya-gutten av han deler tennisekspertens syn, og kommer samtidig med en forklaring på hvorfor spillet hans har endret seg.

Det skal kjæresten Maria Galligani ha deler av æren for, ifølge Ruud.

– Ja, jeg prøver [å endre spillet mitt]. Jeg sa dette for noen måneder siden da jeg fylte 25 år; Kjæresten min, Maria, sa at den mannlige hjernen ikke er ferdig utviklet før man fyller 25 år. Så det er på tide å lytte til henne og si at jeg er en voksen person nå, forteller Ruud.

STØTTESPILLER: Maria Galligani er ofte å se på tribunen. Foto: Bildbyrån

At han er blitt mer voksen er ifølge Ruud grunnen til at han tør å spille mer aggressivt:

– Det er ingen grunn til å være junior lenger. Det er på tide å vokse opp, være mer aggressiv og prøve å bli en bedre spiller, så det er flere deler av spillet jeg har forsøkt å forbedre.

– Det blir tøft

Lørdag kveld er står tyske Alexander Zverev det siste hinderet som står mellom nordmannen og hans tredje strake Roland Garros-finale.

Nordmannen var tydelig på at det blir en tøff batalje:

– Det blir tøft mot Zverev. Han har vært god i hele år og kommet seg tilbake som en av de fem beste i verden. I fjor klarte jeg meg bra mot ham, så jeg skal se litt tilbake på hva som funket og hva jeg kan ta med meg av spill og taktikk til denne kampen, uttalte Ruud til NTB.

Tidligere i uken slapp han å møte verdensener og tittelforsvarer Novak Djokovic. Serberen måtte trekke seg på grunn av en kneskade.

– Det har vært en litt spesiell situasjon de siste dagene. Walkover i kvartfinalen er ikke noe man forventer i en Grand Slam, men dessverre er skader en del av idretten, sier Snarøya-mannen.

Kampen mellom Ruud og Zverev pågår i skrivende stund, og kan sees på Eurosport eller Discovery.

2024-06-07T18:54:05Z dg43tfdfdgfd