BEKREFTET: MOEN GIR SEG SOM TOPPDOMMER

Bekreftet: Moen gir seg som toppdommer

Svein Oddvar Moen gir seg som toppdommer.

Den erfarne kamplederen har dømt på øverste nivå siden 2003, og legger bak seg en meritert karriere.

– Først vil jeg takke Svein Oddvar for innsatsen hans som toppdommer gjennom mange år. Han har vært blant våre aller fremste dommere i en årrekke og det står stor respekt av hans dommerkarriere. Vi mister en av våre beste dommere på banen, men heldigvis får vi utnyttet all hans erfaring i rollen som VAR-ansvarlig, sier dommersjef Terje Hauge til NFFs hjemmesider.

Og fortsetter:

– Jeg er glad for at han takket ja til den nye stillingen. Han kjenner både VAR, dommerfaget og dommermiljøet godt. At han har erfaring både som dommer i VAR-rommet og som hoveddommer med VAR som hjelpemiddel, gir ham gode forutsetninger til å gjøre en solid jobb.

Les også: Spekulasjonene rundt Liverpool-stjernen svirrer etter Instagram-grep

ERFAREN: Svein Oddvar Moen har vært en dommerprofil i mange år. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB)

Han har dømt flere verdensmesterskap, kvartfinaler i Champions League og semifinale i Europa League.

Nå skal han fortsette som ansvarlig for VAR i Norge.

– Det er virkelig en spennende utfordring, og jeg gleder meg til å få være med på å utvikle VAR og norsk fotball. Jeg gir meg som dommer på banen litt tidligere enn jeg hadde tenkt, men det er en tid for alt. Etter gode prosesser med Terje, NFF og familien landet jeg på at dette var en god og riktig anledning til å bidra utenfor banen. Jeg håper jeg kan bli en god ressurs i dommergruppen og ser fram mot å samarbeide med både administrasjonen og dommerne, sier Svein Oddvar Moen.

2024-05-06T11:30:47Z dg43tfdfdgfd