LIVERPOOL-TRENEREN GODKJENNER 560 MILLIONERS-SIGNERING

En smilende Arne Slot har gått rundt på treningsanlegget til Liverpool og gjort de første intervjuene. Alt så rolig og laidback ut, men jobben som nå skal legges ned på treningsfeltet, planleggingsrommet og på overgangsmarkedet blir garantert hektisk. Nå skal den nye Liverpool-manageren har godkjent signering.

Det er ikke noe nytt at Nico Williams er linket til Liverpool, men ifølge Caughtoffsides kilde har Slot nå godkjent en signering av 21-åringen i sommer.

LES: The Athletic: Den nye Premier League-stjerna Michael Olise har valgt neste klubb

Den spanske landslagsspilleren herjet med Italias forsvarsrekke i torsdagens kamp, UEFA kårete fortjent Williams til Player of the Match. Med 60 touch, 93 prosent treffsikkerhet på 29 pasninger, fire nøkkelpasinger og produksjon av en stor målsjanse, pinte vingen de italienske spillerne og en outstanding Donnarumma.

Liverpool er selvfølgelig ikke alene. Barcelona, Manchester United, Chelsea og Arsenal er fortsatt alle linket til den nye spanske angrepsstjerna. Ifølge Caughtoffside planlegger Liverpool, etter Slots tommel opp, muligheten for en signering av Athletic Bilbao som vil kreve 50 millioner euro (utkjøpsklausulen).

ENGELSKE KLUBBER: Kalvin Phillips får endelig bekreftelse på at han har det helt spesielle i landslagsdrakta

2024-06-22T13:29:07Z dg43tfdfdgfd