EDDIE HOWE HAR FORTALT NEWCASTLE-SPILLER HAN ALDRI KOMMER TIL å SPILLE FOR KLUBBEN IGJEN

Magpies har vunnet to og uavgjort en av de tre innledende Premier League-kampene denne sesongen, da de ser ut til å sette i gang et fremstøt mot å komme tilbake til europeisk fotball.

Etter landslagspausen reiser Newcastle til Molineux Stadium i møte med Wolverhampton som slettes ikke har startet årets sesong spesielt godt.

Howes klubb hadde et relativt stille overgangsvindu, men gikk glipp av toppmålet Marc Guehi etter å ikke matche Crystal Palaces prisantydning. Newcastle klarte uten å signere en midtstopper mot slutten av vinduet som et resultat, med sportsdirektør Paul Mitchell som hevdet at Guehi var den eneste spilleren Howe ønsket å forbedre forsvaret sitt.

Les: Forsøker seg på Anthony Elanga igjen etter stang ut i sommer

The Magpies signerte tidligere Lloyd Kelly på en gratis overgang, og venstreback Lewis Hall med på en permanent avtale fra Chelsea. Klubben måtte tillate flere forsvarere å forlate, med Paul Dummett og Matt Ritchie som begge ble løslatt.

Det var også et utlån fra klubben for venstreback Jamal Lewis, som bare ble den andre spilleren fra Storbritannia til å representere en brasiliansk klubb da han kom til Sao Paulo på lån.

26-åringen signerte for Newcastle fra Norwich i 2020, men spilte bare syv kamper i sesongene 2021/22 og 2022/23. Han tilbrakte forrige sesong på lån hos Watford.

Og til tross for at han har ni måneder igjen av kontrakten, sier den nordirske landslagsspilleren at han allerede har blitt fortalt at «skriften er på veggen» med hensyn til tiden hans i klubben.

Han sa (via Daily Mirror): «Jeg har snakket med manageren [Howe], og jeg er inne i mitt siste år og jeg har gjort et sesonglangt lån, så den slags har skriften på veggen .

«Men hvis Sao Paulo kan være mitt langsiktige hjem for fremtiden, ville det vært fantastisk.

«Jeg kom hit [for internasjonal tjeneste fra Brasil] klokken 19 på onsdag etter en 15-timers reise, selv om sekkene mine ble borte.

«Det [overgangen kom] den kvelden vårt overgangsvindu stengte.

«Agenten min informerte meg om at Sao Paulo kunne være interessert og at ting kunne gå veldig raskt.

«Jeg sa at jeg ville være 100 prosent interessert, og den beveget seg i 100 miles i timen. Jeg er veldig glad for å være en Sao Paulo-spiller.»

Les: Norges beste guide til online betting og casino 2024

2024-09-07T13:43:50Z dg43tfdfdgfd